Új jelszó kérése

Fizetési megoldás

Gyártók

 

 

 

 

 

 

  

Termékajánló

Termék részletekTana LINAX Plus Alaptisztítószer 10l

Tana LINAX Plus Alaptisztítószer 10l

Termék ára
17 132 Ft + ÁFA (21 758 Ft) / db
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
TANA1103685
Megosztom
Funkciók
Tömeg
10,3 kg/db
Rövid leírás a termékről
A makacs, tapadó szennyeződéseket, valamint a régi, többrétegű viasz- és önfényező-filmrétegeket könnyen eltávolítja. Építkezések utáni takarításra is ajánlott.
A termék tulajdonságai
LINAX PLUSAlaptisztítószerÖsszetétel:

Vizes alapú speciális tisztító- és filmbevonatot lemaró szer. Tenzidet (anionos, nemionos), vízben oldódó oldószereket, vízlágyítót és illatanyagot tartalmaz, pH érték: kb. 10

Hatásmód:

A makacs, tapadó szennyeződéseket, valamint a régi, többrétegű viasz- és önfényező-filmrétegeket könnyen eltávolítja. Építkezések utáni takarításra is ajánlott. Vízzel jól elegyedik, kellemes, friss illatú.

Alkalmazási terület:

Alkalmas mindenfajta padlóhoz, kivéve: bevonat nélküli fapadló.

Használati utasítás:

A bevonat-maradványoknak és szennyeződéseknek megfelelően 1:4 - 1:10 arányban hideg vízzel hígítsuk. Oszlassuk el egyenletesen a padlón, várjunk, amíg kifejti hatását, majd kefével vagy géppel súroljuk fel. A feloldódott szennyeződést és bevonat-maradványokat szedjük fel, a padlót öblítsük le tiszta vízzel, majd a vizet töröljük fel.

Figyelmeztetés:

A műanyag filmbevonat-maradványok feloldódása után rövid ideig a kezelt felület síkossá válik, ezért ajánlatos mindig csak egy részterületen dolgozni és a tisztítási folyamat alatt megfelelő szellőztetést biztosítani.
A tárolóedényt bezárva, gyermekektől elzárva kell tárolni!

A termék veszélyességi besorolásáról és az óvintézkedésekről a biztonsági adatlapon talál információkat.

Webáruház készítés