Új jelszó kérése

Fizetési megoldás

Gyártók

 

 

 

 

 

 

  

Termékajánló

Termék részletek



Tana LONGLIFE diamond magasfényű, extra tartós áp. diszperzió 10l

Tana LONGLIFE diamond magasfényű, extra tartós áp. diszperzió 10l

Termék ára
28 526 Ft + ÁFA (36 227 Ft) / db
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
TANA0702632
Megosztom
Funkciók
Tömeg
10,8 kg/db
Rövid leírás a termékről
A kép illusztráció

A LONGLIFE diamond magas fényű és kopásálló ápoló diszperzió, melyet olyan területekre ajánlunk, ahol elvárás a kiváló optikai hatás és a védőfilm tartóssága.
A termék tulajdonságai
LONGLIFE diamond

Magas fényű, extra tartós ápoló diszperzió

Összetétel:
<5% anionos és neminos tenzidet, valamint tartósítószert tartalmaz. További összetevők: polimerek, speciális viaszok, lágyító és parfümolaj.
PH-érték: kb. 9.

Hatásmód:

A LONGLIFE diamond magas fényű és kopásálló ápoló diszperzió, melyet olyan területekre ajánlunk, ahol elvárás a kiváló optikai hatás és a védőfilm tartóssága.
Szakszerű felhasználásnál a LONGLIFE diamond kemény és magas kopásállóságú védőfilmet képez, amely ellenálló a mechanikai hatásokkal szemben, és megóvaja a burkolat értékét. Az ápoló hatóanyagok garantálják a legjobb lépésbiztonságot magas frekventáltság esetén is. A LONGLIFE diamond ellenáll a magas igénybevételnek, és kevésbé tapadnak meg felületén a guminyomok és a szennyeződések. A bevonat optikája és tartóssága fokozható Super-High-Speed-eljárással. A LONGLIFE diamond könnyen és gyorsan felvihető a felületre, optimálisan elterül, és száradás után magas fényt biztosít.

Felhasználási terület:
A LONGLIFE diamond a kemény, magas kopásállóságú polimres diszperziók közé tartozik, ezért kiválóan használhatjuk PVC, a linóleum és egyéb speciális műanyag padlóburkolatokon. Kezeletlen fára, gumi burkolatokra és polírozott kőpadlóra nem ajánlott.

Alkalmazás:
Bevonatolás
Nagy felületek esetén: a tiszta, száraz és alaptisztított felületre kenjük fel vékonyan, egyenletesen megfelelő eszközzel, pl. ultanSPEED-del 2 rétegben. Kisebb felületek esetén a SPEEDSTER-t ajánljuk. A porózus és nagy nedvszívó képességgel rendelkező felületeknél ismételjük meg 2-3 vékony rétegben.
Hosszú élettartamú bevonatolás
Az előzőekben leírt bevonatolás és száradás után Super-High-Speed eljárással polírozzuk a felületet. Ezt követően ismételjük meg a bevonatolást és megfelelő száradási idő után ismét polírozzuk a felületet. Az így képzett védőfilm még hosszabb élettartamot biztosít. Felhasználási javaslat 1,5-2 liter/100m2/réteg. A második bevonatolás előtt megfelelő száradási időt biztosítsunk a polírozás miatt.
Napi tisztítás
Kisebb szennyeződések esetén alkalmazzunk TAWIP-ot (1%) szóróflakonos eljárással. Nagyobb szennyeződés esetén nedves felmosást alkalmazzunk VIONET-tel vagy SR 13-mal (0,5-1%). Takarító automatánál INNOMAT-ot ajánlunk.
Spray-cleaner eljárás (restaurálás)
Egyetlen bevonat sem nyújt 100%-os biztonságot a karcolásokkal szemben (pl. a behordott homokszemcsék miatt). A közlekedési nyomok könnyen eltávolíthatóak a High-Speed-eljárással. Ezeken a területeken utóápolást hajthatunk végre a LONGLIFE diamond-dal 1:3 hígításban.
Alaptisztítás
Amennyiben hosszabb igénybevétel után szükségessé válik az alaptisztítás, úgy a QUICK STRIPPER-t (PVC) vagy a LINAX PLUS-t (PVC, linóleum) ajánljuk hozzá. Az alaptisztított felületet alaposan öblítsük bő tiszta vízzel és felszáradás után ismételten bevonatolhatjuk.

Professzionális felhasználásra készült termék.

Fagyérzékeny.

A termék veszélyességi besorolásáról és az óvintézkedésekről a biztonsági adatlapon talál információkat.

Webáruház készítés