Új jelszó kérése

Fizetési megoldás

Gyártók

 

 

 

 

 

 

  

Termékajánló

Termék részletekKIEHL Trend fémsómentes ápoló emulzió, 5l

KIEHL Trend fémsómentes ápoló emulzió, 5l

Termék ára
14 979 Ft + ÁFA (19 023 Ft) / db
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
KIEHLTREND5L
Megosztom
Funkciók
Tömeg
5,44 kg/db
Rövid leírás a termékről
A kép illusztráció

Környezetbarát ápoló emulzió, nyilvános és foglalkozásszerű alkalmazásban levő épületek padlózatainak ápolására. A felvitt ápoló film száradás után saját fényű, csíkmentesen szárad.
A termék tulajdonságai
TREND Fémsómentes ápoló emulzió

Tulajdonságok:
Nyilvános és ipari használatú épületek környezetbarát padlóápoló szere. Az ápolófilm koncentrált és hígított felhasználásnál is csíkmentesen, önfényezően szárad. Normál és magas fordulatszámú géppel polírozható, ezért az erősen igénybevett járófelületek gond nélkül újra fényesíthetők . Eleget tesz a sportcsarnokoknál előírt csúszásmentességnek. A TREND alaptisztítószer használata nélkül, könnyen eltávolítható.


Termékösszetétel:
Anionos és nem ionos tenzidek, waxok, polimer és illatanyag.

pH érték (koncentrátumban): kb. 8,5 - 9


Felhasználási terület:
Vízálló, kemény és rugalmas padlóburkolatokra, kivéve a vizes területeket, valamint a lakkozás védelmére, mint pld. linóleum, gumi, poliolefin, lakkozott parkett, parafa. Nem használható a gyárilag átlátszó védelemmel ellátott padlókra.


Felhasználás:
Megtisztított padlók első ápolására: a szívóképes burkolatra töményen, a nem szívóképesre a TREND-et 1 : 1 arányban hideg vízzel hígítva.
Köztestisztítást követő utóápolás: TREND-et töményen, vagy 1 : 1 hígításban alkalmazni. 1- 2 -szer moppal egyenletesen, vékonyan szétteríteni.
A megszáradt ápolófilm tömöríthető gyorsfordulatú (300-1600 ford/perc) géppel történő polírozással, ekkor tökéletesen sima felület jön létre.


Anyagszükséglet/m2:
Első-, vagy alapápolás: 12,5 - 25 ml rétegenként

Csomagolás:
10 literes kanna

A termék nincs veszélyességi osztályba sorolva.Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés