Új jelszó kérése

Fizetési megoldás

Gyártók

 

 

 

 

 

 

  

Termékajánló

Termék részletekNilfisk SELECT GRCL13P08A1 CLASSIC EU

Nilfisk SELECT GRCL13P08A1 CLASSIC EU

-24%
Termék ára
71 600 Ft + ÁFA (90 932 Ft) / db
Akció: 54 252 Ft + ÁFA (68 900 Ft) / db
Kezdete: 2024.04.23   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
NIL128350614
Megosztom
Funkciók
Tömeg
6,4 kg/db
Rövid leírás a termékről
Az új NILFISK SELECT tervezésekor az egyén és a környezet volt az elsődleges szempont. A kiemelkedő teljesítmény, az egyszerű használat és a kivételes szűrési képességek alapján kijelenthető, hogy ez a nagyszerű porszívó új alapokat fektet le a tisztítás-technológia területén.

Több mint 100 év tapasztalatát, valamint a legjobb design elemeket használtuk fel, hogy megalkossuk azt a modellt, ami tartalmazza mindazt az összetevőt, ami elvárható egy NILFISK berendezéstől.

Egyedülálló skandináv dizájn és kiemelkedő teljesítmény

Az új NILFISK SELECT tervezésekor az egyén és a környezet volt az elsődleges szempont. A kiemelkedő teljesítmény, az egyszerű használat és a kivételes szűrési képességek alapján kijelenthető, hogy ez a nagyszerű porszívó új alapokat fektet le a tisztítás-technológia területén. Több mint 100 év tapasztalatát, valamint a legjobb design elemeket használtuk fel, hogy megalkossuk azt a modellt, ami tartalmazza mindazt az összetevőt, ami elvárható egy NILFISK berendezéstől.

Allergia besorolás – a jelenkor otthonaira a magas szálló por koncentráció és a nagymértékű pollenszennyezettség a jellemző. Nem csoda, hogy egyre gyakoribb az allergiás panaszok megjelenése. A NILFISK SELECT porszívók ’A’ kategóriájú, HEPA 13-as pollenszűrői hatékonyan csökkentik a lakás levegőjének szennyezettségét. A HEPA 13-as szűrők megakadályozzák a felszívott szennyeződések visszakerülését a helyiségek légterébe. Az igény szerinti még hatékonyabb eredmény érdekében a SELECT család ALLERGY modelljét HEPA 14-es pollenszűrővel szereltük. A HEPA 13-as és HEPA 14-es szűrők jellemzője, hogy a mikroszkopikus részecskéket is megszűrik, így elmondható, hogy a porszívózás végeztével a szoba levegője kevésbé szennyezett, mint a feladat elkezdésekor.

Tisztítási teljesítmény – porfelszívási képesség szőnyeg felületen ’C’ minősítési szinten, kemény padló felületről ’A’ minősítési szinten. Ez az eredmény a berendezés teljes rendszerén végigfutó optimalizációnak köszönhető, a teljesítménnyel kapcsolatos kompromisszumok nélkül, de az energiatakarékosság jegyében.

Energiatakarékosság – Az ’A’ energiaosztályba tartozó berendezéssel, más porszívókhoz képest ugyanaz a hatékonyság 50%-os energiafelhasználás mellett érhető el.

Kis méret a könnyű tárolhatóság érdekében – A NILFISK SELECT család porszívóinak kialakításánál arra törekedtünk, hogy elég kicsi legyen a könnyű tárolhatóság érdekében, de minden tulajdonsággal rendelkezzen, amit egy nagyobb porszívótól is elvárhat. A Superior modell távvezérlővel ellátott fogantyúval rendelkezik, amellyel a szívóerő, valamint a ki-, bekapcsolás is szabályozható.

Az új NILFISK SELECT tervezésekor az egyén és a környezet volt az elsődleges szempont. A kiemelkedő teljesítmény, az egyszerű használat és a kivételes szűrési képességek alapján kijelenthető, hogy ez a nagyszerű porszívó új alapokat fektet le a tisztítás-technológia területén.

A NILFISK SELECT porszívó a felhasználóbarát dizájn megtestesítője. Könnyű használhatóság, kifogástalan forma és a saját tárolóba rejtett tartozékok. Minden egy helyen.

Tisztítási teljesítmény - porfelszívási képesség szőnyeg felületen ’C’ minősítési szinten, kemény padló felületről ’A’ minősítési szinten.

A NILFISK cégcsoport profi hátterét az 1906 óta tartó porszívógyártás szavatolja. A NILFISK SELECT család minden tagja 750 wattos motorral kerül piacra. Ezt a teljesítményt összehasonlítva egy 1550 wattos géppel, az energiafelhasználása csupán 50%-os.

A NILFISK SELECT porszívók porbiztos házzal rendelkeznek, ami biztosítja, hogy az átáramló levegő 100%-a a beszerelt HEPA szűrőn megy keresztül. A por a gépben marad, a kristálytiszta levegő távozik.
A termék tulajdonságai
Volt/frekvencia: (V/HZ)220-240/50-60
Névleges teljesítmény: (W)650
Max teljesítmény (W): 650
Szívómotor teljesítménye/a cső végén (W): 270/180
Légszállítás tömlővel (L/SEC): 38
Vákuum (KPA): 17.5
Zajszint szint fejjel (DB(A)60704-2-1): 75
Működési sugár (M): 11.2
Kábelhosszúság (M): 8
Porzsák térfogat (L): 3.1
Hosszúság x szélesség x magasság (CM): 42 x 31 x 27.5
Tömeg (KG): 6.4
Porszűrő: HEPA: 13
Zsák telítettség jelző: Beleértve
Változtatható sebességszabályzás: Beleértve
Kábel visszacsévélés: Beleértve
Panttintós csatlakozás, ívelt vég: Beleértve
Szűrőzsák: Beleértve
Áramcsatlakozás jelző: Beleértve
Lágy markolat: Beleértve
Berendezésen tárolt tartozékok: Beleértve
Hordozó fogantyú: Beleértve
Ergonomikus fogantyú: Beleértve
Egyszerű tárolás: Beleértve

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés