Új jelszó kérése
Új jelszó kérése

Fizetési megoldás

Termékajánló

Termék részletekTana APESIN Rapid Felület-fertőtlenítőszer 5l

Tana APESIN Rapid Felület-fertőtlenítőszer 5l

Fő kategória >TISZTÍTÓSZEREK >Fertőtlenítő tisztítószerek
Termék ára
29 619 Ft + ÁFA (37 616 Ft) / db37616
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
TANA0713185
Megosztom
Funkciók
Tömeg
5,15 kg/db
Rövid leírás a termékről
Felület-fertőtlenítőszer 0,25 %-os koncentrációban baktericid, fungicid, vírus inaktiváló hatású.
Alacsony koncentrációban alkalmazva is széles hatásspektrummal és egyidejűleg rövid hatásidővel rendelkezik.
A termék tulajdonságai
Felület-fertőtlenítőszer utántölthető adagolóflakonnal
0,25 %-os koncentrációban baktericid, fungicid, vírus inaktiváló hatású

Összetétel:
100 g Apesin rapid 11 g didecildimetilammóniumkloridot, 8,4 g kókuszpropiléndiamin-guanidindiacetátot, 10 g bis-amminopropildidecilamint, 16 g izopropanolt, valamint nemionos tenzidet, illatanyagot, komplexképzőt tartalmaz.
pH érték: kb. 10,5

Hatásmód:
Felület-fertőtlenítőszer. Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid, virucid hatású készítmény. Alacsony koncentrációban alkalmazva is széles hatásspektrummal és egyidejűleg rövid hatásidővel rendelkezik. Kimagaslóan jó tisztítóhatása mellett anyagkímélő hatású. Aldehideket nem tartalmaz. Nem izgató hatású sem a fertőtlenítést végző személyzetre, sem a betegekre nézve. DGHM VII. Lista irányelvei szerint bevizsgált és annak megfelelő készítmény.

Alkalmazási terület:
A fekvő- és járóbeteg-ellátás területén mosható fal- és padlóburkolatok tisztítóhatású felületfertőtlenítésére, az élelmiszeriparban és nagykonyhákon mosható fal- és padlóburkolatok, valamint konyhai felületek tisztítóhatású fertőtlenítésére alkalmazható. PVC, PP, PE, plexiüveg, gumi, műgyanta, linóleum, sárgaréz és krómozott, valamint emulzióval kezelt felületekre és eszközök fertőtlenítő tisztítására kiválóan alkalmas. Takarítógépekben is alkalmazható.

Használati utasítás:
Alkalmazási koncentráció és behatási idő: 0,5 %-os vizes oldat - 30 perc
0,25 %-os vizes oldat - 60 perc
A munkaoldatot a felhasználás előtt mindig frissen kell elkészíteni.
Az élelmiszerekkel közvetlenül érintkező felületeket a fertőtlenítés után ivóvízzel alaposan le kell öblíteni. Az öblítés hatékonyságát ellenőrizni kell.
Adagolás: a fehér kupakot csavarjuk le, majd a flakont enyhén nyomjuk össze, amíg az adagolókamra meg nem telik. A flakon elengedése után automatikusan beáll a 20 ml mennyiség. Utántöltés: a piros kupakot csavarjuk le. Az üres 2 l-es adagoló flakont az utántöltő tasakból Apesin rapid-dal töltsük fel, majd a piros kupakot csavarjuk vissza.


Egészségvédelem ( személyi védőeszközök, elsősegély ):
Használata során védőkesztyű, védőszemüveg/védőálarc viselése kötelező! Maró hatású. Kvaterner ammónium vegyületet tartalmaz. Lenyelve veszélyes. Szembe, bőrre ne kerüljön. Szembe kerülés esetén a szemet bő vízzel alaposan ki kell öblíteni és orvoshoz kell fordulni. Bőrre kerülés esetén a bőrt azonnal le kell mosni. Élelmiszerektől elkülönítetten tárolandó! Maradéka veszélyes hulladéknak minősül. Gyermekek elől elzárva tartandó


Webáruház készítés