Új jelszó kérése

Fizetési megoldás

Termékajánló

Termék részletekTana TUBA spot folttisztító 750ml (korábban Fleck-Ex Top)

Tana TUBA spot folttisztító 750ml (korábban Fleck-Ex Top)

Termék ára
5 049 Ft + ÁFA (6 412 Ft) / db
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
TANA0712756
Megosztom
Funkciók
Tömeg
850 g/db
Rövid leírás a termékről
Természetes és műszálas textíliából minden oldószerben és vízben oldódó foltot eltávolít.
A termék tulajdonságai
Általános folttisztító


Összetétel:
Alkohol, tesztbenzin (nem aromás) és anionos tenzid.

Hatásmód:
Természetes és műszálas textíliából minden oldószerben és vízben oldódó foltot eltávolít.

Alkalmazási terület:
Bármely természetes és műszálas szövet (szőnyegek, kárpit, textília, stb.) kezelésére alkalmas.


Használati utasítás:
A foltot a lehető leggyorsabban távolítsuk el. A kezelendő anyag nem feltűnő részén mindig végezzünk színtartóssági próbát.
1. Az aeroszolos palackot szórófejjel lefelé tartva a foltot kb. 20 cm távolságról permetezzük be. A kezelendő szövet átnedvesedésének elkerülése céljából, a tisztítószert törlőruhára is lehet permetezni és a foltot ennek segítségével átitatni. A régebbi foltok esetében a FLECK-EX-et hosszabb hatásidő szükséges.
2. A foltot tiszta, szívóképes, de nem bolyhos textil, vagy papírkendővel, többször, dörzsölés nélkül töröljük át. Nagyobb foltokat a külső széltől befelé haladva tisztítsunk.
3. Ha a folt már nem látszik, a folt helyét vízzel jól megnedvesített ruhával vagy szivaccsal töröljük át, a vízben oldódó foltmaradványok vagy visszamaradt emulgeálószerek eltávolítása céljából. Makacs foltoknál a tisztítási műveletet ismételjük meg. A folttisztítóval kezelt területet keféljük át és hagyjuk megszáradni.
A FECK-EX kombináltan is alkalmazható samponos és porlasztásos extrakciós eljárással (TR12/SPRÜH-EX), valamint ÖKO-TTR 86 száraz szőnyegtisztítószerrel.

Figyelmeztetés:
Tűzveszélyes! A palackban túlnyomás uralkodik. 50°C-nál magasabb hőmérsékleten (pl. napsugárzásnak kitéve) nem tárolható. Használat után nem szabad erőszakosan felnyitni, megfúrni vagy elégetni. Lángba vagy izzó tárgyra permetezni tilos! Használata során gyúlékony gőzök keletkeznek, ezért csak kis foltok eltávolítására alkalmazzuk. Nagy felületet bepermetezni nem szabad. Tűzveszélyes objektumoktól (pl. éjszakai hőtárolós kályha, nyílt láng, elektromos készülék, stb.) távol tartandó! Használat közben a dohányzás tilos! Csak jól szellőztethető helyiségben alkalmazható. Gyermekek kezébe nem kerülhet.

Webáruház készítés