Új jelszó kérése
Új jelszó kérése

Fizetési megoldás

Termékajánló

Termék részletekTana LONGLIFE Sport ápoló diszperzió sportpadlókhoz, 10L (korábban B250 sport)

Tana LONGLIFE Sport ápoló diszperzió sportpadlókhoz, 10L (korábban B250 sport)

Fő kategória >TISZTÍTÓSZEREK >Ápoló tisztítás
Termék ára
19 643 Ft + ÁFA (24 947 Ft) / db24947
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
TANA0702657
Megosztom
Funkciók
Tömeg
10,35 kg/db
Rövid leírás a termékről
Kifejezetten a modern sportcsarnokok padlófelületeihez fejlesztettek ki. Szakszerű felhasználásnál magasfokú rugalmas védőfilmet képez, amely nagy igénybevétel esetén nem töredezik és megtartja a rugalmasságát.
A termék tulajdonságai
B 250 sport


Ápoló diszperzió sportpadlókhoz
Összetétel :

<5% anionos és neminos tenzidet, valamint tartósítószert tartalmaz. További összetevők: polimerek, speciális viaszok, lágyító és parfümolaj.PH-érték: kb. 8.

Hatásmód :

A B 250 sport speciális ápoló diszperzió, amelyet kifejezetten a modern sportcsarnokok padlófelületeihez fejlesztettek ki. Szakszerű felhasználásnál a B 250 sport magasfokú rugalmas védőfilmet képez, amely nagy igénybevétel esetén nem töredezik és megtartja rugalmasságát. Ezt egy speciális viasz biztosítja, amely a sportcsarnokoknál optimális lépésállóságot garantál (ellenőrizve és minősítve a DIN 18032 szerint). Így a padlófelületet nemcsak az erős mechanikai hatásoktól és az idő előtti kopástól védi meg, hanem magasfokú futás-, ugrás- és lépésbiztonságot nyújt a sportolók számára. A selymesen fényes ápolófilm polírozható (max. 400 1/min.), valamint egyszerűen és gyorsan restaurálható. Ennek akkor van nagy jelentősége, ha a sportcsarnokot többféle rendezvényre is igénybe veszik. A B 250 sport könnyen és gyorsan felvihető a felületre, optimálisan elterül és száradás után egyenletes optikát biztosít.

Felhasználási terület :

Minden sportpadló felülethez javasolt (PVC, linóleum, gumi és lakkozott parketta). Kezeletlen fára nem ajánlott.

Alkalmazás :

Bevonatolás
A tiszta, száraz és alaptisztított felületre kenjük fel vékonyan, egyenletesen megfelelő eszközzel, pl. ultanSPEED-del. A porózus és nagy nedvszívó képességgel rendelkező felületeknél 2-3-szor ismételjük meg vékonyan. Felhasználási javaslat 1,5-2,5 liter/100 m2/réteg. A rétegek felvitele között biztosítsunk elegendő száradási időt.
Napi tisztítás
A nyirkos vagy nedves takarítást igénylő eljárásoknál a DIN 18032 szerint minősített termékeket alkalmazzuk, pl. TAWIP vagy VIONET (mindkettőnél 1%). Takarítóautomatánál INNOMAT-ot ajánlunk.
Spray-cleaner eljárás (restaurálás)
Erős szennyeződés esetén – pl. rendezvények vagy edzések után – a Spray-Cleaner-eljárás ajánlott (beige pad) B 250 sport 20%-os hígításban.
Közlekedési nyomok kijavítása
A nagy igénybevétel okozta közlekedési nyomok, kopások kialakulása esetén elkerülhetetlen az ápolófilm javítása. Ezeken a területeken utóápolást hajthatunk végre a B 250 sporttal 1:2 hígításban. Ezt az oldatot egy vékony rétegben felvisszük a területen és száradni hagyjuk. Az ezt követő polírozással ( max. 400 1/min. ) javíthatunk az optikáján.
Alaptisztítás
Amennyiben hosszabb igénybevétel után szükségessé válik az alaptisztítás, úgy a LINAX PLUS-t ajánljuk hozzá. Az alaptisztított felületet alaposan öblítsük bő tiszta vízzel és felszáradás után ismételten bevonatolhatjuk.

Professzionális felhasználásra készült termék.
Fagyérzékeny


Kiegészítő termékek
Adagolócsap 10l-es TANA kannához
809 Ft + ÁFA (1 027 Ft) / db
Webáruház készítés