Új jelszó kérése
Új jelszó kérése

Fizetési megoldás

Termékajánló

Termék részletekTana TUBA shampoo, szőnyegtisztító 10l (korábban TR12)

Tana TUBA shampoo, szőnyegtisztító 10l (korábban TR12)

Fő kategória >TISZTÍTÓSZEREK >Szőnyeg- és kárpittisztítás
Termék ára
14 196 Ft + ÁFA (18 029 Ft) / db18029
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
TANA0404770
Megosztom
Funkciók
Tömeg
10,8 kg/db
Rövid leírás a termékről
Szenny- és zsíroldó hatóanyaga révén alaposan tisztít. A hab felveszi a szilárd, tapadó szennyeződéseket anélkül, hogy ragadós maradék maradna vissza. A TR 12 száraz habot képez, ezért a szőnyeg nem nedvesedik át.
A termék tulajdonságai
Összetétel:

Vizes alapú, aktív hatóanyagot tartalmazó samponoldat. Anionos tenzidet, polimert és parfümolajat tartalmaz, pH értéke kb. 7

Hatásmód:

Szenny- és zsíroldó hatóanyaga révén alaposan tisztít. A hab felveszi a szilárd, tapadó szennyeződéseket anélkül, hogy ragadós maradék maradna vissza. A TR 12 száraz habot képez, ezért a szőnyeg nem nedvesedik át. A kevés visszamaradt por alakú maradékot, amely a polimerhez kötődött szennyeződést tartalmazza, porszívózással lehet eltávolítani. Optikai fehérítőt és fehérítőanyagot nem tartalmaz. Késlelteti a szőnyeg ismételt elszennyeződését. Semleges pH értékű. Felfrissíti a szőnyeg színét. Nem károsítja a bőrt, kellemes, friss illatú. Minden samponnal működő gépben alkalmazható.

Alkalmazási terület:

Minden olyan természetes és műszálas alapanyagú szőnyegnél alkalmazható, amelyet samponnal lehet tisztítani.

Használati utasítás:

A szőnyeget először alaposan porszívózzuk ki. Célszerű a szőnyeg színtartósságát és nedvességtűrő képességét nem feltűnő helyen kipróbálni. A TR 12-t vízzel 1:10 arányban hígítsuk fel és töltsük a tisztítógép tartályába. A hígításhoz nem szabad melegvizet használni, csak normál hőmérsékletű csapvizet. A samponozó kefés tisztítógépet (miután a kefét előzőleg kb. 5 percig vízben áztattunk) csak akkor lehet a szőnyegre helyezni, ha a kefehengert hab borítja. Ezért egy- és többtárcsás gépeknél célszerű a hengert egy 1 m2 nagyságú szőnyegdarabon előhabosítani.
Samponozzuk be a szőnyeget. A továbbiakban a tisztítógép utasításai szerint kell eljárni. Kerüljük el a szőnyeg átnedvesedését. Nedvességre érzékeny szőnyegeket előre elkészített habbal tisztítsuk. Az elszennyeződött habot nedves-porszívóval (vagy porlasztós-extrakciós készülékkel) azonnal fel kell szívni. Ha a tisztítás nem egyenletes, a szőnyeget még vizes állapotban keféljük át. Hagyjuk legalább 8 órán át száradni, a száradási idő alatt ne lépjünk rá. Száradás után alaposan porszívózzuk ki. Géppel el nem érhető helyen a tisztítást kézzel vagy előre felvert habbal kell végezni. Erősebb szennyeződéseket a gépi tisztítás előtt a sampon oldattal szivacs segítségével erősen dörzsöljük be. A tisztító hatás fokozására a foltokat a samponos kezelés előtt FLECK-EX-szel permetezzük be.Kiegészítő termékek
Adagolócsap 10l-es TANA kannához
809 Ft + ÁFA (1 027 Ft) / db
Webáruház készítés