Új jelszó kérése
Új jelszó kérése

Fizetési megoldás

Termékajánló

Termék részletekTana QUICKSTRIP turbo alaptisztító 10 l (korábban Quick-Stripper)

Tana QUICKSTRIP turbo alaptisztító 10 l (korábban Quick-Stripper)

Termék ára
13 350 Ft + ÁFA (16 955 Ft) / db16955
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
TANA0404741
Megosztom
Funkciók
Tömeg
11,2 kg/db
Rövid leírás a termékről
Igen gyorsan és maradéktalanul eltávolít minden viasz- és polimerréteget. Gép használata nélkül is gyorsan eltávolíthatjuk vele a filmrétegek maradványait, valamint a lerakódott szennyeződéseket.
A termék tulajdonságai
Nagyhatású alaptisztító


Összetétel:
Vízoldható filmoldószerre épülő alaptisztító. Szilikátokat, glikolétert, alkoholt, anionokat és oldássegítőt tartalmaz.
PH-érték: kb-13-14.

Hatásmód:
Igen gyorsan és maradéktalanul eltávolít minden viasz- és polimerréteget. Gép használata nélkül is gyorsan eltávolíthatjuk vele a filmrétegek maradványait, valamint a lerakódott szennyeződéseket. A kiváló tiszító hatás és a kedvező hígítás (az ajánlott hígítás általában 1 rész Quick-Stripper 4 rész vízhez) időt és költséget takarít meg. 1:20 arányú hígítás mellett építést követő gépi takarításhoz is kiválóan alkalmas. Az alaptisztítás során csúszásveszélyt okoz. Enyhén habzik.

Felhasználási terület:
Minden vízálló padlóburkolat alaptisztításához alkalmas, kivételt képeznek a nem lúgálló burkolatok: linóleum, fa, parketta, gumi.

Alkalmazás:
Hígítsuk 1:4 arányban hideg vízzel (pl. 10 l oldat készítéséhez 2 l Quick-Strippert öntsünk 8 l vízhez). A padlót szakaszonként fedjük be egyenletesen és biztosítsunk 5 perc hatásidőt. Elszórt, vékony padlóápoló maradványok esetén azonnal felszívható és vízzel öblíthető, erősebb filmréteg esetén géppel röviden súroljuk át a felületet. Ezután bő tiszta vízzel végezzünk öblítést. Az alaptisztítás során ne hagyjuk a foldott padlóápolót visszaszáradni.

Biztonsági útmutató:
Izgatja a szemet és a bőrt. Szembe kerülés esetén azonnal bő vízzel alaposan öblítsük ki a szemet és forduljunk orvoshoz. Gyerekek kezébe nem kerülhet. A kannát tartsuk jól lezárva.

Professzionális felhasználásra készült termék.
Webáruház készítés