Új jelszó kérése
Új jelszó kérése

Fizetési megoldás

Termékajánló

Termék részletekTana LONGLIFE conductan Padlóápoló vezetőképes felületekre10l

Tana LONGLIFE conductan Padlóápoló vezetőképes felületekre10l

Fő kategória >TISZTÍTÓSZEREK >Bevonatolás, impregnálás
Termék ára
26 051 Ft + ÁFA (33 085 Ft) / db33085
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
TANA0402207
Megosztom
Funkciók
Tömeg
10,9 kg/db
Rövid leírás a termékről
Padlóápoló vezetőképes felületekre.
Minden objektumban, ahol vezetőképes PVC vagy linóleum burkolat található. Csak korlátozottan alkalmazhatjuk rugalmas-, műgyanta- és kazettás felületeknél.
A termék tulajdonságai
LONGLIFE conductan

Padlóápoló vezetőképes felületekre

Összetétel :
<5% anionos, neminos tenzidet, valamint tartósítószert tartalmaz. További összetevők: polimerek, viaszok, lágyító, parfümolaj és elektrolitek.
PH-érték: kb. 9.

Hatásmód :
A LONGLIFE conductan speciális ápolódiszperzió, kifejezetten vezetőképes felületekre ápolására.
Neves padlóburkolat gyártókkal közösen fejlesztett termék, akik saját vezetőképes burkolataikra ajánlják a LONGLIFE conductan-t. Ide tartoznak :

A LONGLIFE conductan szakszerű használata során izolációs hatások nem lépnek fel és a felület megtartja az elektrosztatikus vezetőképességét (a DIN IEC 61340-4-1 és a DIN EN 1081 szerint). A LONGLIFE conductan ellenálló védőfilmet képez, amely megakadályozza a felület vezetőképes részecskéinek kimosását, és megvédi a bevonatot a gyors visszaszennyeződéstől. Az ezt követő napi takarítások ezáltal sokkal egyszerűbbé válnak. A felvitt védőfilm high-speed eljárással polírozható és egyszerűen, gyorsan restaurálható. A LONGLIFE conductan fertőtleníthető és ezáltal jól alkalmazható olyan területeken is, ahol ez előírás (egészségügyi területek: orvosi rendelők, klinikák stb.). A védőfilm kellemes, selymes fényt biztosít.

Felhasználási terület:
Minden objektumban, ahol vezetőképes PVC vagy linóleum burkolat található. Csak korlátozottan alkalmazhatjuk rugalmas-, műgyanta- és kazettás felületeknél.

Alkalmazás:
Bevonatolás
A tiszta, száraz és alaptisztított felületre kenjük fel vékonyan, egyenletesen megfelelő eszközzel, pl. ultanSPEED-del maximum két rétegben. Felhasználási javaslat 1,5-2 liter/100 m2/réteg. A rétegek felvitele között biztosítsunk elegendő száradási időt.
Napi tisztítás
A nyirkos vagy nedves takarítást igénylő szennyeződéseknél használjunk VIONET-et vagy SR 13-at (kb. 1%). Padlótisztító automatánál INNOMAT-ot ajánlunk.
Restaurálás
A nagy igénybevétel okozta közlekedési nyomok, kopások kialakulása esetén elkerülhetetlen az ápolófilm javítása. Ezeken a területeken utóápolást hajthatunk végre a LONGLIFE conductan-nal 1:2 hígításban. Ezt az oldatot egy vékony rétegben felvisszük a felületen és száradni hagyjuk.
Alaptisztítás
Amennyiben hosszabb igénybevétel után szükségessé válik az alaptisztítás, úgy a LINAX PLUS-t vagy a GR 10-t ajánljuk hozzá. Az alaptisztított felületet alaposan öblítsük bő tiszta vízzel és felszáradás után ismételten bevonatolhatjuk.

Megjegyzés :

A levegő extra magas páratartalma ( >70%) esetén ne alkalmazzuk a bevonatolást.

Professzionális felhasználásra készült termék.

Fagyérzékeny
Kiegészítő termékek
Adagolócsap 10l-es TANA kannához
809 Ft + ÁFA (1 027 Ft) / db
Webáruház készítés